Deelnemers Schierste Ploatje Westerwolde 2022


Harma Dam Stevens

Ik ben Harma Dam Stevens, ik ben getrouwd en een trotse moeder van een prachtige zoon.

 

Ik ben sinds 1999 werkzaam in de zorg waar ik op verschillende plekken heb gewerkt.

 

Ik woon al mijn hele leven met veel plezier op het Prachtige Groningse Platteland. Ik ben een echte natuurliefhebber. 

 

Ik vind het heerlijk om te fotograferen, dan vergeet ik alles om me heen, dan zie ik weer een mooie vogel, gebouw of een prachtige zonsondergang. Ik vind het fijn om mijn ontdekkingen te delen op social media.

 

Fotograferen is al jaren een hobby van mij, net als wandelen, dan gaat de camera bijna altijd mee.  

 

"Leef in het hier en nu en geniet, want Later bestaat niet ".

 

 

Ik heb er zin in.

 

Volg mij op Instagram:

@damstevens

Margreet de Jong

Mijn naam is Margreet de Jong, ik ben 35 jaar, moeder van 2 zoons van 11 en 8 jaar en een dochtertje van 9 maanden. 

 

Ik ben geboren in Friesland maar in het begin van mijn tienerjaren verhuisd naar het mooie Westerwolde. Eerst in Ter Apel gewoond, daarna een poos in de provincie Drenthe maar toch trok het gebied waar mijn man en ik zijn opgegroeid ons meer. Het mooie Westerwolde! Sinds 5 jaar wonen we in Sellingen.

 

De rust, ruimte en de natuur trekt mij enorm. 

Naast mijn werk als gezinscoach in de gehandicaptenzorg ben ik ook vaak op pad met mijn camera. De liefde voor fotografie is er al sinds mijn jeugd.

Het liefst doe ik portretfotografie en zoek dan de mooiste plekjes uit in Westerwolde zoals Ter Borg en de Sellingerbeetse.

 

Het is mijn passie om mooie en dierbare herinneringen vast te leggen. 

 

Ik heb enorm veel zin in het Schierste Ploatje Westerwolde en ben benieuwd naar de opdrachten. Ik ga hier zeker veel van leren. 

 

 

Volg mij op Instagram: 

@margreetdejong_fotografie

Kim Nitters-De Jonge

Mijn naam is Kim Nitters, ik ben 30 jaar en ik woon samen met mijn man Hans en zoontje Sam in Nieuwe Pekela. Laatst genoemde is ook vaak 'slachtoffer' van mijn hobby fotografie. 

 

Daarnaast hou ik voornamelijk van het fotograferen van landschappen en dieren. Ook mooie karakteristieke plekken trekken mijn aandacht. Nostalgie vastleggen in een foto. 

 

En zo ook, een foto zien en zeggen; ja dáár wil ik naartoe. In dit geval het mooie Westerwolde. Ik heb erg veel zin in de wedstrijd. Met name om te leren en om me meer te verdiepen in de wereld van fotografie. Ik stap er dan ook lekker nuchter in, maar competitief en fanatiek als ik ben ga ik er vol gas tegenaan! 

 

Volg mij op Instagram: 

@dejonge_kim


Inkrid Feil

 Ik ben Inkrid Feil, geboren in Zeist en woon sinds 22 jaar in Bellingwolde .

 

Ik ben 55 jaar, ben getrouwd en heb 2 kinderen van 16 & 18 jaar.

Ik Werk als sr. projectmanager in het UMCG.

 

Ik wandel veel - mede dankzij onze twee border collies - en maak vaak foto’s onderweg als ik iets moois tegenkom.

Vooral omdat ik het zo mooi vind wat ik tegenkom en soms om te delen met de anderen op Instagram. 

 

Volg mij op Instagram: 

@inkrid

Jolien Norder

Hoi, mijn naam is Jolien Norder. Ik woon in Stadskanaal samen met mijn vriend Mike. Vanaf 2018 ben ik actief met fotografie bezig. 

 

 

Ik vind het heerlijk om de natuur in te gaan met mijn camera, om de natuur op zijn mooist vast te leggen. Hierbij geniet ik enorm van de rust. 

 

Volg mij op Instagram: 

@joliennorder_photography

Alja Venema

Ver weg en buiten mijn comfortzone: ik ga meedoen met het Schierste Ploatje Westerwolde!

 

Mijn naam is Alja Venema, ik ben 29 jaar en kom uit Stadskanaal. Van beroep ben ik gezinscoach voor mensen met een verstandelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand en/of psychische problemen. Tijdens mijn studie heb ik een aantal jaren in Leeuwarden gewoond, maar uiteindelijk ben ik teruggegaan naar het oude bekende: Stadskanaal. 

 

In mijn vrije tijd zwem ik en wandel ik graag een rondje door het bos. Het liefste maak ik daarom ook landschaps- en zonsondergangsfoto’s. Ik ben een beginnend fotografe en Westerwolde is een gemeente die ik graag verder door mijn lens verken.

 

 

Het lijkt mij erg leuk én interessant om nieuwe technieken en elementen van de fotografie te leren kennen. Naast het ‘ploatje schieten’ is het ook een manier om de mooiste plekken van de gemeente te leren kennen. Ik zie een leuk avontuur tegemoet! Ik heb zin in deze uitdaging en ben ik benieuwd naar wat er komen gaat. 

 

Volg mij op Instagram:

@aljafotografie