Opdracht 2 – Van boerderij tot burcht

Architectuurfotografie

Westerwolde kent een rijke geschiedenis. Dit valt terug te zien in verschillende onderdelen, aan het landschap, de cultuur en zeker ook aan de architectuur. Wat te denken van de Wedderbucht. Het klooster in Ter Apel. Of Bourtange. Allemaal blikvangers in dezelfde gemeente.

 

Tijdens deze opdracht dagen we jullie uit om een bouwwerk in de gemeente Westerwolde op een originele manier op de foto te zetten. Het moge duidelijk zijn dat dit niet per definitie één van de eerder genoemde blikvangers hoeft te zijn. Ga van de gebaande paden, verras ons! Ook bij deze opdracht geldt weer: we moeten kunnen zien dat de foto in het gebied genomen is, tijdens de twee weken die voor deze opdracht staan. Heel veel succes! 


Gastjurylid

Johan Bosma

Johan Bosma is een bekende bij fotowedstrijd Schierste Ploatje. Ook in 2021 was hij van de partij als jurylid en dat deed hij op een fantastische en enthousiaste manier. 

 

Als eigenaar van fotostijl heeft hij een enorme schat aan ervaring. Zijn Instagram pagina spreekt boekdelen: de ene foto is nog mooier dan de andere. Ook in zijn filmpje met tips&tricks spat de creativiteit er van af. 

 

Meer weten over Johan? 

 

Volg hem op Instagram!