Opdracht 1 - Zomer in Westerwolde

Actiefotografie

De Westerwoldse zomer. Van 20 graden op zondag naar 38 graden op dinsdag. Weer, waar de weersvoorspellingen maar geen vat meer op lijken te krijgen. Maar hierdoor is het wel voor ieder wat wils. Van fietsen tot zwemmen, van sporten tot zonnebaden en van wandelen tot barbecueën. Zomer in Westerwolde heeft alles!

 

Het is augustus: we zitten midden in de zomer. Bewoners en toeristen in het mooie Westerwolde stappen de deur uit naar buiten voor een dag vol plezier. Aan jou de taak om dit plezier op de gevoelige plaat vast te leggen. De pret moet van de foto afspatten! En voor we het vergeten: de jury moet wel kunnen zien dat de foto in het gebied genomen is. Succes! 

 

Voor deelnemers aan de thuiswedstrijd geldt: post je foto op Instagram met de hashtags #schiersteploatje en #mooiwesterwolde om kans te maken op mooie prijzen! 


Gastjurylid

Andy Zuidema

Andy Zuidema is als fotograaf gespecialiseerd in capturing time-specific moments. Zijn doel is om zijn foto's je de het gevoel en de sfeer van het moment te laten herbeleven en om krachtige foto's te maken die dat ene verhaal vertellen.

 

Andy zijn passie voor fotografie begon al op hele jonge leeftijd. Als autodidact, onder toezicht van bekende fotografen, leerde hij zichzelf pure en unieke foto's te maken van internationale allure. Uniek, maar wel benaderbaar en herleefbaar. Hij werkte voor grote projecten over de hele wereld. Voor grote merken, artiesten, bands, festival en sport

 

Wil je meer weten...

Andy's website

Andy's Instagram