Opdracht 3 – Drie keer Westerwolde

Landschapsfotografie

Foto: Marcel Kerkhof
Foto: Marcel Kerkhof

Hier geen rechte lijnen, maar slingerweggetjes, kronkelende beekjes en glooiingen in het landschap. Geen verre einders, maar intieme stukjes hei, bos en akkerland. Weinig gebieden in Nederland zijn zó rijk bedeeld met verrassende landschappen, oude bossen, natuurgebieden en prachtige beekdalen. Zoals het Dal van de Ruiten Aa. En wie zou niet willen verdwalen in de eeuwenoude bossen die Westerwolde rijk is?

 

 

Maak een drieluik dat het mooie Westerwolde laat zien. Gebruik het drieluik om een verhaal te vertellen en de veelzijdigheid van het gebied te laten zien. Laat de drie foto’s samen één geheel vormen. Drie keer Westerwolde in één verhaal. Succes!

 

Aanvullend: voor de wedstrijd hanteren we de streekgrenzen van Westerwolde, niet de gemeentegrenzen. Omdat Stadskanaal in het verleden door onze organisatie altijd is meegenomen met de regiopromotie, mogen de foto's' ook in Stadskanaal genomen worden. Twijfel je of een bepaalde plek onder het gebied valt? Neem dan even contact met ons op!

 

Let op: deelnemers aan de thuiswedstrijd hoeven géén drieluik te schieten. Één landschapsfoto van het mooie Westerwolde is afdoende. Al mag een drieluik natuurlijk altijd! 


Gastjurylid

Melvin Jonker

Zeg je landschapsfotografie, dan zeg je Melvin Jonker. Met een schat aan ervaring gaat hij dagelijks op pad voor de meest verbluffend mooie foto's. 

 

'Mijn passie en tevens specialisatie ligt in het fotograferen van landschappen. Een landschap op de juiste manier vastleggen, in combinatie met de perfecte omstandigheden. Daar ligt mijn uitdaging.'

 

Meer weten over Melvin? 

 

Check dan snel zijn website: melvinjonker.com

Of check voor inspiratie zijn Instagram pagina: @melvin_jonker