Meedoen

Leuk dat je mee wilt doen aan de thuiswedstrijd! 

 

Schierste Ploatje bestaat uit een totaal aan vijf opdrachten. Om de 3 weken verschijnt er op deze website, en op de Instagram pagina @Mooiwesterwolde, een nieuwe opdracht. 

 

Deze opdrachten vind je op de pagina Opdrachten. Voor iedere opdracht heb je twee weken de tijd. Regel: de foto moet in Westerwolde genomen zijn in de periode die voor de opdracht staat. Duikel dus geen foto uit je archief op, je moet dit kunnen aantonen wanneer er naar gevraagd wordt. 

 

Jouw Schierste Ploatje geschoten? Plaats deze dan op Instagram met de hashtags #schiersteploatje en #mooiwesterwolde om kans te maken op leuke prijzen! Alle foto's worden door een driekoppige, professionele jury beoordeeld. 

 

Let op: voor deze fotowedstrijd hanteren wij niet de gemeentegrenzen van Westerwolde maar de gebiedsgrenzen. Vanuit het verleden van onze organisatie is hierbij ook Stadskanaal bijvoorbeeld altijd meegenomen in de promotie van de regio. Twijfel je of jouw foto binnen het juiste gebied valt? Neem dan even contact met ons op.